Audi Allroad Quattro Magyarországon

2000.09.14. 16:15

 
   

Egy új típusról mindig szépeket lehet olvasni, de az talán tényleg meggyőző, ha a sajtó képviselőit az ürömi kőbányába invitálják az Allroad Quattro képességeinek demonstrálására. A volánnál ülő két német ralibajnok mutatja be a gyakorlatban az Allroad Quattro tudását. Az Allroad Quattro gyengébb változata, a 180 lóerős turbódízel terepen is igazán meggyőzően lódul bele. De tulajdonképpen ennél az autónál nem is a gyorsulás számít, hanem az a terepjáró-képesség, ami a személygépkocsik számára eddig ismeretlen volt. Az Allroad Quattro felezővel rendelkezik és alul acél, oldalt pedig műanyag borítások védik a sérülésektől. Ezenkívül az autó hasmagassága gombnyomásra állítható 14 és 20 centi között. A tesztpilóták bemutatójának lényege, hogy személyautókkal járhatatlan viszonyok közé is bátran lehet hajtani, mellesleg egy személyautó kényelmét nyújtja az új Audi.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.