Ford Focus kémfotók

2003.10.03. 15:39

A fotók tesztelés közben készültek, így az autók részleteit szokás szerint alaposan álcázták a gyáriak, de a képek így is sok mindent elárulnak az új Focusról. Megfigyelhető például az ebben az esetben valóban inkább ferde mint függőleges hátsó ajtó, az elődmodelléinél jóval nagyobb átmérőjű kerékívek és azok markáns szélesítései, valamint a meredeken emelkedő övvonal. Az álcázás ellenére megfigyelhető, hogy az orr-rész egyes elemei inkább emlékeztetnek a Mondeo formai megoldásaira mint a jelenleg futó Focusra. Azt már hosszú ideje tudjuk, hogy az újdonság a Mazda3 és a Volvo S40-es esetében is alkalmazott P1 jelű padlólemezre épül, ami azzal jár, hogy az autó jócskán megnőtt az elődhöz képest. A motorválasztékról nemigen tudunk újat mondani, hiszen a legtöbb egység vagy a Mazda3-ból vagy a jelenleg futó Focusból ismerős lehet: az alapváltozatokba tudomásunk szerint 1,6 literes benzinmotor kerül majd, de lesz 1,8 és 2 literes benzines, valamint 1,6 és 2 literes négyhengeres turbódízel motorral felszerelt változat is. A típus bemutatója Frankfurtban ugyan elmaradt, de állítólag 2004 tavaszán Genfben már látható lesz a típus.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.