Félmilliós visszahívás - ezúttal a Hondától

2000.09.20. 16:28

A Honda a mai napon bejelentette 556.924 darab, zömében Japánban, kisebb részt az Egyesült államokban gyártott, és Japánban eladott autó visszahívását. E járművek közül 320.000-en az Alpine Electronics által szállított audiorendszer elektronikus hibáit javítják ki ingyenesen, míg a fennmaradó példányoknál az olajbeöntő nyílás rosszul záródó sapkáit kell kicserélni. A Honda szóvivője szerint egyelőre még vizsgálják, hogy egyéb piacokon, így Európában szükség van-e hasonló akciókra. A Honda lépése valószínűleg demonstrációs célokat is szolgál, hiszen a Mitsubishi emlékezetes vissza-nem-hívás botránya óta a japán hatóságok fokozott figyelmet szentelnek az autógyártóknak.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.