Mégis van remény a Mitsubishi számára?

2004.04.23. 15:06

A Mitsubishi Motors japán részvényeseitől kap segítséget. Konkrét terveket egyelőre nem közöltek, de az MMC honlapján megjelent egy közlemény, amely szerint a Mitsubishi Heavy Industries, a Mitsubishi Corp. és a The Bank of Tokyo-Mitsubishi belefogott egy középtávú üzleti terv kidolgozásába, amelynek elsődleges célja új életet lehelni az MMC-be. Ez valószínűleg azt jelenti, hogy az utolsó veszteséges japán autógyártó mégis megkapja a tervezett tőkeinjekciónak legalább egy részét, és ezzel - valamint további megszorító intézkedésekkel - megpróbálják újból nyereségessé tenni a MMC-t. A bejelentés szerint a cég megmentésével megbízott csapatot Yoichiro Okazaki, a Mitsubishi Heavy Ind. igazgatója irányítja majd. Az új üzleti tervet egy hónapon belül szeretnék nyilvánosságra hozni.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.