Sorozatgyártásba kerül a Steppenwolf

2000.10.26. 18:45

 
   

Az Audi Párizsban bemutatott terepjáró-tanulmánya valószínűleg három éven belül az autószalonokba kerülhet. A döntés a kedvező fogadtatásnak köszönhető, amely a gyár szóvivője szerint "sokkal jobb, mint amilyenről álmodni mertünk". Az Audi valószínűleg a TT-nél már bevált módszert eleveníti fel, vagyis szinte egy az egyben küldi futószalagra a típust, miközben egy-egy variációt még bemutat a következő nagyobb autós eseményeken, hogy fenntartsa a közönség érdeklődését. A Steppenwolf legnagyobb piaca az Egyesült Államok lehet, ahol a négykerék-meghajtású , erősen túlmotorizált félterepjárók egyébként is nagy népszerűségnek örvendenek. Az Audi A3 alapjaira épülő típus ráadásul igen praktikus alternatívája lehet a hatalmas V8-as szörnyeknek, főleg a divatkövető nagyvárosiak között - parkolni mindenesetre egyszerűbb vele.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.