A szemetek pattanjon meg

2010.08.01. 14:21

Láttunk mi már sokféle borzalmat az évek alatt, jókat röhögtünk, néha elkeseredetten sírtunk, és volt egy-két igazán cifra fos, ami örökre belénk vésődött. Közben barátságot kötöttünk a csúnya autó bloggal, néha összeröffenünk egy kiadós közös okádásra, de akkor is, mondjuk ki, hogy az ötajtós Lada Samarából épített Ford Mustang nagyjából mindent visz. Mindent!

A karosszéria átépítés még hagyján, de kukucskáljanak bele a galériába, ahol – nevezzük most így – az autó beléről is van néhány fotó. Az elrendezésnek van egyfajta neoszocialista bája, és van itt mindenből, bármiből egy csipetnyi, ami drága. Rózsafa betétek és kormány, hófehér bőr, nagy LCD panel, és hajópadló a csomagtartóban.

A csomagtérajtót kitámasztó faléc szinte észrevehetetlen: de kit érdekel, ha üvölt Dj. Tiesto, és az ukrán falubeliek készen állnak egy kiadós mérésre? Zsírverda, őszintén.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.