Új rendőrautók az EU elnökségre?

2011.01.04. 13:27

Állítólag hatvan új járőrkocsi és ötven rendőrmotor érkezik még az idén, annak érdekében, hogy a magyar uniós elnökséggel kapcsolatos többlet-feladatok ellátása zökkenőmentes legyen.

rendoravensis

A Népszabadság írása szerint konvojok felvezetésére alkalmas felső középkategóriás autókat vásárolna a rendőrség, és a motorkerékpárok is ugyanezen célt szolgálnák, amíg a magyar EU elnökség miatt gyakrabban kerülhet sor állam- és kormányfői látogatásokra hazánkban. Később az újonnan vásárolt járműveket szétosztják majd a leginkább rászoruló főkapitányságok között.

Ugyanakkor úgy néz ki, a magas rangú tisztviselők szállítására nem vásárolnak új luxusautókat: a vendégeket szponzorok által kölcsönadott autókban szállítják, amelyek az időszak végén visszakerülnek a tulajdonosaikhoz.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.