670 lóerő csak elég lesz

2011.03.18. 11:15

A Hamann vette kezelésbe a BMW X6 M-et, a végeredmény brutális.

Hamann TYCOON EVO M a neve annak az X6 M-ből kialakított szörnynek, mely a képeken látható. A kocsi borzalmasan agresszív lett, mintha valamelyik Mad Max filmből szalajtották volna, a szélesítéseknek köszönhetően a tuning X6-os 6 centivel szélesebb az eredetinél. A kötények, szélesítések és spoilerek mellé nappali diszkófény is jár.

A megjelenés azonban nem minden, a motorerőt is jócskán megnövelték, így lett a V8-as teljesítménye 670 lóerő, csúcsnyomatéka 950 Newtonméter. A TYCOON 4,2 másodperc alatt gyorsul 100-ra és 300 km/h a végsebessége.

23-as könnyűfém felnik, 310/25-ös gumik és 4 centis ültetés teszik teljessé a hatást. A Hamann belső átalakítást is kínál, tetszés szerint egyedi bőrrel vonják be az X6-os utasterét, vagy telezsúfolják alumínium kiegészítőkkel.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.