Ön venne dél-amerikai BMW-t?

2011.03.18. 12:54

A bajorok fontolgatják, hogy létesítenek egy üzemet Brazíliában, ehhez azonban meg kéne ötszörözni az eladásaikat a kontinensen.

A BMW jelenleg mindössze 10 000 darab járművet értékesít évente Dél-Amerikában, de az utóbbi években olyan jelentősen tudták növelni az eladásaikat a kontinensen, hogy mára egy brazíliai üzem létesítésén törik a fejüket. A Reuters értesülései szerint Brazíliában jelentősen nő az életszínvonal, mivel ők rendezik a 2014-es Futball VB-t és a 2016-os Olimpiát is, így rengeteg munkahely létesül az országban. A fejlődésnek köszönhetően az autóeladások is jelentősen nőttek.

Ha a BMW tényleg úgy dönt, hogy beruház Brazíliában, eleinte valószínűleg csak összeszerelő üzemet létesít, de ha az autóeladások a jövőben is növekvő tendenciát mutatnak, elképzelhető, hogy teljes gyártósorokat is létesít majd. A gyártó azt mondja, évi 50 000 darab autót kéne eladnia Dél-Amerikában ahhoz, hogy megérje neki a móka.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.