Kémfotókon a 2012-es Opel Astra OPC

2011.03.19. 05:50

A Nürburgringen körözött a közel 300 lovas sport Astra.

Az idő végre szép, a Nürburgringen meg is kezdték a 2011-es teszteket a gyártók. Ezúttal a 2012-ben megjelenő Opel Astra OPC-t kapták lencsevégre az élelmes kollégák. Bár a háromajtós kocsit erősen álcázták, mégis nyilvánvalóan látszik, mivel állunk szemben, ahogy az is, hogy az első felnik mögött hatalmas Brembo fékek feszítenek.

A kocsinak nagyon agresszív az orra és egy-egy dupla kályhacső feszül a hátsó lökhárító jobb és bal oldalán. Tavaly szeptemberben a Párizsi Autószalonon bemutattak egy Astra OPC koncepciót, melyben a kétliteres turbómotor teljesítménye 290 lóerő volt, nagyon reméljük, hogy ez a változat lesz majd a sorozatgyártásba kerülő kocsiban is. A motorhoz hatsebességes kézi váltó csatlakozik és sperr diffi lesz az első tengelyen.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.