Kémfotók a Duna Plázából

2011.05.11. 16:33

Lukács nevű olvasónk találkozott ezzel a járművel, miután leparkolt a budapesti áruház alatti garázsban. Az már számára sem volt rejtély, hogy mi ez, hisz levele címe ez volt: „Hyundai Veloster? Talán...”, ami telitalálat. A kérdés inkább az, hogy mit keres épp itt.

A legvalószínűbb magyarázat, hogy az autó valamelyik beszállítójának Budapesten van fejlesztőközpontja – több ilyen is létezik – és mivel a Velosterről már mutattak képeket a gyáriak, már nem akkora titok az autó, hogy ne lehetne nappal mutatkozni vele, ha van rajta elég álcafólia. Még azt is el tudjuk képzelni, hogy ebédelni ugrottak ki a fejlesztők egy rövid időre, megkockáztatva, hogy boldog-boldogtalan jól megbámulja, netán körbe is fotózza a gépet – ami meg is történt.

A Veloster persze már nem marad sokáig képeken és álca alatt látható fantom: még az idén megjönnek az első tesztpéldányok Magyarországra, amelyeket mi is kipróbálunk majd.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.