Autót csempészni autóban

2011.06.16. 14:22

Autóban próbált autót hazavinni két kazah férfi Németországból, hogy megspórolja a szabályos, traileres szállítás költségét. A szállításhoz egy nagyobbacska furgont néztek ki, amelynek rakterébe azonban nem fért be a Mazda 626-os széltében. Kis tanakodás után puhára bélelték a furgon padlóját, és néhány barátukkal berakták az autót, az oldalára állítva.

Az alapmatracnak köszönhetően még csak meg sem karcolódott a kocsi, igaz, az út nem tartott Kazahsztánig. A furgon annyira nehezen bírta a terhet, hogy képtelenség volt egyenesben tartani és még német földön véget ért az autóautóztatás. A bargtheidei rendőrségnek tűnt fel a girbe-gurba haladás, ezért megállították. A rendőrök nagyon elcsodálkoztak, hogy az autóból autó került elő. Elkobozták mindkettőt, és a két kazah csak akkor kaphatja vissza az autóit, ha megfelelő szállítójárművel állnak elő - adta hírül a brit Metro újság.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.