Lamborghinit közölt meg a mókus

2011.07.02. 11:22

Nem egy motorostól hallani olyan legendákat, miszerint bizony ők már jártak úgy, hogy az erdőben száguldozva, a bokrok közül kiszaladt eléjük egy-egy rágcsáló, ami nem ám megtorpant, vagy áldozatul esett volna, hanem valami elképzelhetetlen módon, kicentizve az első és a hátsó kerék közti néhány tíz centimétert találta meg az átjárót. Már ez is képtelennek hangzik, de mégis ki, vagy mi élhet túl egy találkozást egy padlógázon száguldó Lamborghinivel?

A videón látható kismókus sem a meghátrálást választotta. Minden logika ellenére úgy gondohatta még átér az LP670-4 SV előtt, ez azonban nem sikerült, így a jobb első kerék előtt, de már a bal hátsó után – egy pillanatnyi árnyékot és hangzavart érezve – vesztesen ugyan, de legalább élve jutott át a túloldalra. A Lambo vezetője valószínű semmit nem vett észre az egészből, vagy csak annyira azért helyén volt az esze, hogy tudja semmi értelme a kockázatnak, ezért nem próbálta meg elkerülni az állatot.

Az eset állítólag a The Ultimate Lamborghini Exrperience 4 nevű rendezvényen történt Kaliforniában. Állítólag, hisz a fake-videók korában már nem érvényes a hiszem, ha látom törvénye.