Három halálos baleset is történt

2011.07.10. 08:36

Download.aspx

Két belga állampolgár halt meg abban a balesetben, amelyben egy kamion és egy személyautó ütközött össze az M1-es autópálya 88-as kilométerszelvényében Bábolnánál szombaton, kora este.

Egy belga rendszámú személygépkocsi Budapest felé haladt, amikor ismeretlen okból a szalagkorlátnak sodródott, az megdobta, átrepült a korláton, és az autópálya határ felé vezető oldalán egy kamionnak ütközött.

2222

Az autót vezető 28 éves nő és a mellette ülő 71 éves nő meghalt, a hátul ülő férfi és három gyermek megsérült; valamennyien belga állampolgárok - mondta Léber Gabriella, a megyei főkapitányság sajtóreferense. Az autópályát Ausztria irányába az esti órákban lezárták, azonban most már zavartalan a forgalom.

Ma reggelre annak a kocsinak a sofőrje is meghalt, amely árokba futott, majd egy oszlopnak csapódott vasárnap hajnalban a Győr-Moson-Sopron megyei Páliban. A katasztrófavédelem megyei ügyeletese, Bogdány Balázs főhadnagy tájékoztatása szerint a gépkocsi 29 éves sofőrje a baleset során kiesett járművéből és az autó alá került, onnan kellett a tűzoltóknak kiemelniük, de életét a mentők nem tudták már megmenteni.