Ilyen egy izmosított X6-os

2011.11.20. 11:03

Amíg a BMW egy frissített verzión dolgozik az X6-hoz, addig a különböző tuningműhelyek egymás után mutatják be munkájukat a jelenlegi változatból. A legutolsó ilyen csomag a német CLP Automotive-től került ki és a Bruiser (ökölvívó) nevet kapta.

A külsőn a szinte már kötelező metódus szerint mentek végig: új kötény és oldalsó szoknya, szélesített első lökhárító nyújtott nyílásokkal, kiszélesített sárvédők – mind nélkülözhetetlen módosítások. Hátulra egy új diffúzor és két dupla kipufogóvég került, az ügyfél kérésére pedig mindezen túl egy hátsó spoiler és új fényszóró is választható az X6-ra.

Az autó Diamonds High alumínium felniket kapott, az oldalankénti öt centiméteres kerékjárat szélesítésnek köszönhetően elfér a széles peres gumi.

A csomag ára három millió forint, ebben azonban csak a módosított elemek vannak, a beszerelési költség nem.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.