Ilyen sportos lesz az új Kia?

2011.12.18. 19:38

Egy, az internetre felkerült vázlat árulkodik a Kia Forte következő generációjának formatervezéséről. Az újabb változat sportosabb, laposabb külsőt kaphat az elődnél.

Az internetre került rajzokról egyelőre hallgat a Kia, ahogy az új generáció adatairól sem árulkodtak eddig. Annyi valószínűsíthető, hogy az előző generációhoz hasonlóan az új is háromféle karosszériával, kétajtós kupéként, ötajtós ferdehátúként és négyajtós limuzinként lesz kapható.

A Forte Európában egy kevésbé ismert modell, 2008-ban váltotta a Ceratót. A Kia felénk inkább a cee'd-et erőlteti, szemben Kelet-Európa több országával, ahol a két modellt együtt forgalmazzák. A jelenlegi Forte Hyundai Elantrán alapul, és valószínű, hogy a frissített modell is sokat őriz majd a nagytestvérből.

Várhatóan a jövő év elején bemutatja a Kia. Erre leghamarabb januárban, a Detroiti Autókiállításon kerülhet sor.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.