Ilyen lesz az új Skoda kombi változata?

2012.02.05. 18:08

Öt hónap telt el azóta, hogy a Skoda Frankfurtban bemutatta a MissionL-t. Annak ellenére, hogy az autó alaposan felkeltette az internet autós honlapjainak figyelmét, szeptember óta új információ nem került nyilvánosságra vele kapcsolatban, így még azt sem tudni, hogy miként illeszkedhet majd a márka termékpalettájába.

A MissionL egy fantáziarajzzal került most újra a figyelem középpontjába. Amatőr digitális tervezők megalkották az autó kombi változatának képét. A képek csak egy fantázia változatot feltételeznek, de nem valószínű, hogy a Skoda által épített kombi sokban eltér majd ettől.

A csehek Frankfurtban nem tagadták, hogy a MissionL több mint koncepcióautó, de azt még továbbra sem tudni róla, hogy az új generációs Octaviát, vagy egy teljesen új modellt tisztelhetjük benne. Egyes feltételezések szerint a Volkswagenhez hasonlóan, a Skoda is háromtagúvá fejleszti kompakt modellkínálatát, azaz lesz egy – a jelenlegi Octaviánál rövidebb – ötajtós, amelyet elsősorban az európai piacnak szánnak, egy kombi, és egy szedán, amely elsősorban Európán kívül, Kínában, Indiában, Oroszországban és Latin-Amerikában számíthat jelentős érdeklődésre.

Idővel mindez letisztul, de bárhogy is hívják majd, várhatóan a márka egy sikeres modellje lesz.