Tuning verdák, csöcsös csajok

2012.03.19. 16:06

Kedves Olvasónk!

Örömmel értesítünk, hogy 2012. március 30 és április 1. között, Budapesten ismét megendezésre kerül a hagyományos szezonnyitó Carstyling.hu Tuning Show! Az immáron hetedik éves jubileumát ünneplő show nem csak kibővített területen kerül megrendezésre, de egy vadonatúj kezdeményezés szerves alkotórészeként, négy partner rendezvénnyel közösen, az elmúlt évek legkomolyabb járműfesztiváljaként debütál a nagyközönség előtt!

ÖT NEVES RENDEZVÉNY, EGY BELÉPŐJEGY ÁRÁÉRT!!

Hogy mire számíthatsz, weboldalunkon már most megtekintheted, a továbbiakban pedig érdemes lesz követned a www.tuningshow.hu híreit, hiszen folyamatosan adagoljuk majd az újdonságokat, a már most is igen komoly felhozatal mellé!

Némi ízelítő a 2012-es év tuning autós felhozatalából:

Külföldi exkluzív autócsodák, csúcskategóriás vendégautók!

Összesen 11 ország több, mint 150 csúcskategóriás tuning autóját és címlapautóját látjuk vendégül szerte Európából!!

GYMKHANA Országos Bajnokság

A Ken Block neve által fémjelzett, a tavalyi Tuning Show-n született új sportág idei első országos bajnoki futama ezúttal is a Hungexpón!

Élő tuning autó építés: egy vadi új Volkswagen Passat!

Kövesd végig élőben egy tuning autó épülését a show három napja alatt, a széria állapottól a végkifejletig!

Folyamatos programok a kültéren és beltéren egyaránt!

A programok idén egy percre sem állnak meg: a kültéri arénában, a verseny mellett drift és streetfighter bemutatók, színpadunkon folyamatos showműsor lesz megtekinthető!

Tuning Expo óriási kedvezményekkel!

Vásárolj meg mindent a létező legkedvezményesebb árakon! Több, mint 100 kiállító cég kínálatából válogathatsz, akik a legnagyobb akciókkal várnak a szezonnyitón!

Miss Carstyling 2012!

A hazai autós rendezvények legnépesebbbb hostess gárdája mellett, idén is sor kerül a nagy sikerű Miss Carstyling szépségversenyre

És ez még nem minden!

Az évadnyitó show egyben a tavasz legnagyobb autó-motor-tuning és hifi találkozója is lesz, számos autó és motor a téli átépülés után itt mutatkozik be először a nagyközönség előtt. A találkozóra érkező autósok pedig több megmérettetésben is részt vehetnek kedvencükkel,értékes díjazás mellett!

Ne feledd tehát: összesen közel 85.000 négyzetméteren, itthon eddig soha nem látott autó- és motorcsodákkal, és rengeteg exkluzív érdekességgel várunk szeretettel Téged, és minden tuning-fanatikust március 30. és április 1. között Budapesten, a Hungexpo területén, idei évadnyitó rendezvényünkön!