Félmillió Insignia az utakon

2012.05.02. 08:27

Egy újabb mérföldkőről érkezett hír az Opel rüsselsheimi üzeméből. Kevesebb, mint négy évvel az Insignia 2008. októberi bevezetése után, elkészült a modell félmilliomodik példánya, egy 192 lóerős, duplaturbós Sport Tourer, melyet februárban mutatott be az Opel.

„Már a legelején tudtuk, hogy az Insignia egy igazi győztes. Külön öröm, hogy a félmilliomodik egy kétliteres, duplaturbós dízel. Ezt a változatot nemrég indítottuk, és már rengeteg pozitív visszajelzést kapunk róla.” – fogalmazott Axel Scheiben, a rüsselsheimi üzem igazgatója.

A tavalyi évben 150 ezer Insigniát adtak el Európában. Az Egyesült Királyság és Németország a modell legnagyobb vásárlói a piacon. Előbbi 46 ezres, utóbbi 26 ezres értékesítéssel. Az Insignia Észak-Amerikában is sikeres volt az elmúlt időszakban. Ott Buick Regal néven forgalmazza a GM.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.