Mercedes sztároknak, talpig aranyban

2012.05.22. 18:01

Azt hittük, autószínben már mindent láttunk, de a Mercedes legújabb húzását nézve mi is meglepődtünk. A Cannes-i sztárflotta minimum megdöbbentő jelenség – nem csodálkoznánk, ha divatot teremtene.

A legtöbb hasonló eseményen szokvány fekete limuzinok szállítják a szőnyeg végéig a sztárokat, bár előfordult már, hogy az autó is szerepet kapott egy-egy filmfesztiválon. Volt már, hogy Toyota Priusokkal érkeztek a hírességek, vagy Hummer H1-est használtak bevonulási járműnek. A Mercedes azonban új módot talált rá, hogy feltűnővé tegye az autóit: arany fényezésű autókkal szállítja a Cannes-i filmfesztivál vendégeit. Nem a szokványos arany-metál színt használták: az árnyalat olyan, mintha a Mercedeseket valóban aranyból öntötték volna.

A flotta üzemeltetése nyilván nem olcsó, de annak a látványnak a reklámértéke, amikor egy sztár száll ki a színaranynak tűnő Merciből, felbecsülhetetlen.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.