Gyászoljuk az Aston Martint

2012.05.29. 17:51

Egy ritka Aston Martin One-77 találta meg a falat Hong Kong belvárosában. Ez az első ilyen autó, amit összetörtek.

Az információk alapján úgy gondoljuk, hogy a sofőr nem tudta kordában tartani a lóerőket, ezért csúszhatott meg, mivel a balesetben nem vett részt másik jármű. A képeken látszik, ahogy a szupersportkocsit a trélerre emelik, és a szénszálas karosszéria bal oldala teljesen össze van törve. A felfüggesztés is eléggé eldeformálódhatott, legalábbis erre utal a kerekek rendellenes dőlése. Úgy tudjuk a kínai tulajdonos nemrég vette át az autót, de már küldheti is vissza Angliába, hogy kiderüljön, javítható-e a ritkaság, vagy valóban egyel kevesebb One-77 marad.

A különleges, 750 lóerős, V12-es Aston Martin körülbelül másfélmillió eurós árát tekintve valószínű, hogy a szervizszámla is elég borsos lesz. Akinek azonban telik a 77 példány egyikére, az inkább azon fog rágódni, hogy mikor kaphatja vissza az autóját.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.