2012.06.30. 10:25

Mostanság rohamtempóban mutatja be egyik munkáját a másik után a brit Kahn tuningcég. Talán épp a nagy igyekezet az oka, hogy legújabb átalakításukat, egy jól sikerült Jeep Wranglert némi tévképzettel Military-nak, vagyis katonainak nevezték el.

A bármiféle álcásra alkalmatlan, rikító rézszínű fényezés határozottan előnyösre sikerült a Military-n. Az új húszcolos felniszett is mutatós ugyan, de katonai jellemet ez sem kölcsönöz neki. A Wrangler emellett kapott egy új sportkipufogó-rendszert, mely két dupla kipufogóvégben végződik a mélyfekete hátsó lökhárítón.

Az autó nevére talán a sötétített ablakokkal és az átalakított tanksapkával szolgált rá. Az utastérben fekete bőr borít mindent, melyet a fényezéshez illő, rézszínű varrás szegélyez. Ehhez passzol a középkonzol díszítő borítása is, a belső átalakítások sorát pedig az alumínium pedálok zárják.

A Military a benzines és a dízeles, a jobb- illetve a balkormányos változathoz is elérhető lesz. 41 875 fontot, vagyis 14,5 millió forintot kérnek érte a Kahnnál.