Hatvan napod van megszeretni az új Chevydet

2012.07.11. 15:08

A Chevrolet új programja azt mondja: ha nem tetszik, vidd vissza. És ez nem vicc: valóban arra tesznek ígéretet, hogy az érdeklődő visszaviheti az új autót, hogyha nincs vele megelégedve. Bátor húzás, de akár be is jöhet - kár, hogy egyelőre csak Észak-Amerikában él.

A vásárlást követően harminc-hatvan nap, illetve 4000 kilométer van arra, hogy a vevőjelölt próbálgassa új autóját, és bármiféle gondja van vele, vagy ha egyszerűen nem tetszik neki, visszavigye. A legszebb az az egészben, hogy nem szabják meg, melyik autókra vonatkozik az akció. Ez azt jelenti, hogynem csak egy Cruze vagy Malibu vihető el kölcsönbe, de akár egy Camaro vagy Corvette is.

Azt persze nem tudni, hogy hány potyázót fognak majd ki, és hányan tartják majd meg és fizetik ki a próbakocsikat, de egy olyan zsúfolt piacon, mint az Egyesült Államok, nem könnyű új váráslókat fogni. Aki Fordot vagy Hondát vezet, aligha tér át a Chevroletre, különösen láttatlanban. A hosszú próba lehetőségével azonban van rá remény, hogy rabolhatnak a konkurenciától.