Ez meg micsoda? Lamberrari?

2012.12.08. 18:19

Mindig jó független formatervezők munkáit nézni. A lelkes amatőrök és a valamelyest profibbak sokszor meglepték már az autóstársadalmat. Ezúttal Oroszországból, egy Alex Imnadze nevű dizájnertől érkezett egy adag látványterv erről az egyelőre névtelen modellről, melyet ő Lamborghininek szán.

Alex autója egy sajátos ötvözésnek tűnik, hiszen az orosz tervező ugyanúgy megtehette volna, hogy a Ferrari emblémáját teszi rá, mint a Lamborghinijével tette. A fara egyértelműen Lambo, míg orra nagy része, leginkább a kerékjárati ív nagy rokonságot mutat a Ferrari új csúcsmodelljével, az F12 Berlinettával.

A kétüléses több, hagyományosan lamborghinis vonást visel magán: Alex sokat merített a Diablóból és a Miurából. Emellett sok stíluselemet fel lehet ismerni más sportautóról, mint például a két oldalsó visszapillantót, melyeket a Pagani Zonda ihletett, és amelyek közvetlen a fényszórók mögött kaptak helyet.

Az orosz tervező vérbeli olaszra sikerült munkája pillanatok alatt bejárta a világ autós portáljait. Alex azt ígéri, hamarosan egyéb részleteket tesz közzé az egyelőre még csak a pixelek világában létező autóról, és a nevét is elárulja majd.