Vadonatúj tanulmány a Bertonétól

2013.02.23. 09:36

A 2012-es Genfi Autószalonon kissé sokkolta az autós világot a Bertone koncepciója. A Nuccio a kelleténél radikálisabbra és komplikáltabbra sikerült, idén viszont nem kívánnak ugyanebbe a hibába esni.

Bár eddig csupán egyetlen képet adtak ki a készülő tanulmányról, már ez is letisztultabb formát ígér. A teaser-fotóból kiderül, hogy négyajtós karosszériát és kupéformát terveznek az olasz dizájnerek. Ez egyúttal azt is jelenti, hogy nem viszik tovább azt a formavilágot, amelyet a Stratos HF Zeróban csodálhattunk meg először, és amelynek feltámasztása a Nuccio révén nem sikerült igazán jól.

A legtöbb Bertone-tanulmányhoz hasonlóan valószínűleg az – egyelőre név nélküli – újdonságot sem láthatjuk viszont autókereskedésekben. Hogy ezt sajnálnunk kell-e, az a teljes leleplezéskor, Genfben derül ki.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.