Lefotóztak egy BMW i3-ast?

2013.03.31. 16:06

Ideje lenne már, hogy felgyorsuljanak az események a BMW i3-as körül. Az i-széria régóta várt kisautójáról legutóbb tavaly december került nyilvánosságra egy nagy adag kémfotó, de azóta semmi hír a formabontónak szánt városi villanyautóról.

Bár közel fél évet kell várni, amíg a Frankfurti Autószalonon a BMW leleplezi végre az i3-ast, ez a rossz minőségű fotó talán már megmutatja az autó végleges orrát. A kép nemrég került az internetre, bármiféle körítés nélkül. Nem tudni készítése körülményeit, de az is lehet, hogy a bajorok trükkjéről van szó.

Az ultrakönnyű, merev karbonszálas vázszerkezete, újító formavilága és modern elektromos hajtáslánca miatt az i3-as az év egyik legjobban várt autója, de csinálhat a gyár akármilyen leleményes kampányt a bemutató előtt, nincs az a trükk, amivel a 35-40 ezer eurósra (11-12,5 millió forint) tervezett árával sokra vihetné. Kevésbé különc, de hasonló képességű autót ugyanis ezen ár feléért sokat találni ebben a kategóriában.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.