Autó, ami megy a táskádhoz

2013.05.28. 05:40

A Cavalli márkanév leginkább azoknak mond valamit, akik követik az aktuális divatot, és nem restek áldozni rá, hisz a céget alapító Roberto Cavalli manapság az egyik legfelkapottabb divattervezőnek számít. A ruháiról és kiegészítőiről ismert tervező most egy Mini Pacemant vett kezelésbe, amelyet a Life Ball nevű jótékonysági rendezvényen árvereznek majd el.

Arra persze nem volt mód, hogy az autó fontosabb részletein változtasson, így Cavalli megelégedett egy szokatlan színösszeállítással és néhány belső részlet megváltoztatásával. Így valószínűleg ez az egyetlen Mini Paceman fekete karosszériával, arany tetővel és arany felnikkel. Belül jellegzetes, steppelt kárpitozású üléseket találunk a tervező monogrammjával a fejtámlákban. A kormánykereket krokodilbőr-mintás bőrrel borították, és persze belül is minden fém alkatrész aranyszínű lett.

Különösen belül látszik, hogy a tervező erősen kötődik a női táskák és cipők esztétikai jellegéhez – a barna bőr és az arany részletek együtt valóban olyan hatást keltenek, mintha a divatmárka egy kreációját látnánk egy drága belvárosi üzlet kirakatában. Így jó esély van rá, hogy a jómódú, divatbolond és adakozó kedvű hölgyek – akikből nem lesz hiány a Life Ball vendégei közt – ölik majd egymást azért, hogy az egyedi autót is megszerezzék a Cavalli táska mellé.

És épp ez a cél, hisz a rendezvény elsődleges célja, hogy minél nagyobb összeget gyűjtsön a HIV-fertőzöttek gondozásával foglalkozó szervezetek számára.