Senna szellemét idézi a Honda

2013.07.28. 15:12

Meghökkentő módon állított emléket a Honda minden idők egyik legnagyobb versenyzőjének, a 19 éve tragikus balesetben elhunyt Ayrton Sennának. Az NSX fejlesztésében is aktívan közreműködő zseni szellemét a suzukai versenypályán idézték meg.

A japánok a számos Forma-1-es futamnak otthont adó aszfaltcsíkot körberakták ledekkel és hangszórókkal, melyeket gondosan össze is hangoltak. Az 1980-as években rögzített telemetriai adatok segítségével pedig elérték, hogy a fény és a hang játékával megelevenedjen Senna 1989-es, pályarekordot jelentő köre.

A Sound of Honda (vagyis „A Honda hangja”) címet viselő videón most bárki bepillanthat a különleges megemlékezésbe. Egy biztos: a végeredmény megható, a videót libabőrözés nélkül végignézni szinte lehetetlen.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.