Nincs miért várni az új Smartot?

2013.08.10. 17:37

Kár is nézegetni a kémfotókat, a 2015-re várt következő generációs Smart Fortwon alig lesz valami, ami frissül majd.

Az apróság kedvelői valószínű már nagyon várják, hogy az öt év óta piacon lévő második generációs Smartot váltsa végre a harmadik. Ők azok, akiket elszomorít Mark Webster, a Smart USA vezérigazgatójának egy nemrég elhangzott mondata. „Láttam a gyártási változatot, és bár kissé változik majd, nem lesz nagy áttörés„ Nem tudni, hogy szándékos vagy véletlen elszólás volt, mindenesetre Webster egyértelművé tette, amit eddig is tudtunk: egy Smart a jellegzetességeit nem vetkőzheti le, így nyilvánvaló, hogy a formatervezőknek megvan kötve a kezük.

A jól ismert külső tehát nagyrészt marad, de az autó egész biztosan nagyobb lesz: hosszban 3-5 centimétert nyúlik, szélessége pedig akár tíz centivel is nőhet. A generációváltás persze nem csak formai újításokat hoz majd, és talán a felszereltség lesz az, amiben erősödik a Smart, emellett a különféle speciális kiadásoktól várhatnak sokat a Daimlernél.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.