A maffiózók legjobb Audija

2013.09.14. 15:04

Egy maffiai ihletésű kozmetikai csomag a Wald International legújabb munkája. Az Audi A7 Sportbackhez készült tunignak egyelőre nincs neve, kiállása miatt viszont anélkül is könnyű megjegyezni.

A neves japán tuningcég visszafogott csomagjairól ismert. Munkájuk többségében sikerül a jó ízlés határain belül maradniuk, miközben alaposan újragondolják egy-egy sikermodell megjelenését. Most az Audi ötajtós kupéját sportosítottak, jól elfedve az eredeti ingolstadti dizájnt.

572 ezer 250 jenért, azaz körülbelül 1,3 millió forintért ajánlja az A7 Sportbackhez készült csomagot a Wald. Az aerodinamikai kit szinte az egész autóra kiterjedt, így ára meglepően korrekt. A legszembetűnőbb a mélyen ülő kaszni, amit átszabott lökhárítókkal, küszöbökkel és kötényekkel értek el, s mindehhez tökéletesen passzolnak a kerékjárati ív egészét kitöltő új abroncsok és felink. A hátsó diffúzor sem kontármunka, de igazán izgalmas talán attól a némi felártól lesz az autó, amiért sötétített fényszórókat, ültetett futóművet, valamint matt feketére fújt motorháztetőt és hűtőrácsot adnak.

A Sportback hajtásláncát érintetlenül hagyták, a háromliteres V6-os TFSI-t azonban megtámogatták egy átgondolt kipufogórendszerrel. Ezzel az alap 310-hez valószínű sikerült hozzáadni még néhány lóerőt.