Elkaptuk a legújabb 4-es BMW-t

2013.09.20. 06:14

Nürnberg közelében kergette meg olvasónk, Zoltán az alig álcázott 4-es BMW-t, hogy minden oldaláról le tudja fotózni. A képeken a bemutatójára váró kabrió változatról kaphatunk első benyomásokat.

Sok titok nem maradt a 4-es kabrióval kapcsolatban, amióta bemutatták a 4-es kupét, hiszen a két testvérmodell a tető kivételével gyakorlatilag megegyezik. A kémfotókon is ugyanazok a stíluselemek láthatók az első sárvédő levegőkiömlőitől kezdve az agresszív tekintetű vércseorrig, mint a kupén, csak a meredeken lefelé ívelő tetővonal és a lapos csomagtérfedél ad neki más karaktert hátulról.

A 4-es kabrió bemutatója a következő hónapokra várható, első nekifutásra két motorváltozattal: a 428i a 240 lóerős, turbós négyhengerest kapja, a 435i pedig a 300 lovas, szintén turbós sorhatost, amelyeket más BMW-kből ismerhetünk már. Ára valószínűleg kicsit magasabb lesz, mint a szűk 40 ezer eurós, vagyis 12 milliós kupéé.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.