Az Audi az élre tör

2013.12.28. 06:41

Minden idők eddigi legnagyobb beruházására készül az Audi. 22 milliárd eurót szánnak új modellek, és új technológiák fejlesztésére a következő öt évben. Ettől azt várják, hogy 2020-ra 2 millió autót adhatnak el évente. A feltevés nem alaptalan, idén átlépték a másfél milliós határt.

Rupert Stadler vezérigazgató azt nyilatkozta, hogy bár csak 2015-re tervezték elérni a másfél millió eladott autót, és már idén, 2013-ban sikerült, ez csak megerősíti, hogy – autós hasonlattal élve – továbbra is a gázon gázon kell tartaniuk a lábukat.

Jelenleg 49 modellje van az ingolstadti gyártónak, de a közeljövőben ez újabb 11-gyel egészül ki. Ezeken kívül a népszerű szabadidőautók között várható újabb típusok bemutatása a következő években. Az elektromos és hibrid hajtás továbbfejlesztésén továbbra is dolgoznak, de komolyabban fognak foglalkozni az üzemanyagcellákkal is.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.