Látogasson el a Paganihoz!

2014.04.06. 07:10

A Google Street View nevű szolgáltatása megosztja az embereket. Egyesek nem rajonganak azért, hogy az utakat szelő kamerás autó befotóz a kertjükbe, vagy lencsevégre kapja rokonaikat. Mások azonban kihasználják azt a nagyszerű lehetőséget, hogy - ha csak virtuálisan is, de - ellátogathatnak olyan helyekre, ahova a való életben talán soha nem jutnak el.

A Honda múzeuma az elsők közt vált elérhetővé a felületen, nem sokkal később pedig már a Lamborghini történetének legendás modelljeit is megnézhettük. Hamarosan aztán a McLaren is csatlakozott: a Forma-1-es versenygépek mellett számos utcai modelljük is látható a múzeum falai közé lépve. A Street View-n fellelhető autógyártók körébe most egy újabb cég csatlakozott.

Ezúttal a Pagani olaszországi főhadiszállásán tehetünk internetes sétát. Már maga a környezet is nagyon kellemes, és természetesen az udvaron is parkol éppen néhány szupersportkocsi. Az épületbe belépve csillogó V12-es motorokat is láthatunk. Sőt, egyes autókba még bele is tudunk ülni - néhány perc erejéig egészen biztosan jó szórakozást nyújt tehát a virtuális Pagani-látogatás.

A túrához kattintson a képre, vagy erre a linkre.