Íme, a legcsajosabb Citroen

2014.08.03. 11:11

Rózsaszínre fújt elemek és díszcsíkok – ilyen az, amikor a kozmetikai cég autót dizájnol, avagy így lesz a DS3-ból életstílus-autó?

Kozmetikai vállalattól szokatlan aktivitással, immár negyedik egyedi autós csomagjával jött elő a Benefit Cosmetics. A női kozmetikumokat gyártó vállalat új csomagja természetesen csak optikai – lényegében kisminkeltek egy DS3 Cabriót.

Az életstílus-autók kategóriája valahol a Fiat 500-nál és a Mininél kezdődik és ér véget, bár mostanság egyre többen próbálnak csatlakozni a klubhoz; ilyen volt például az Opel Adam. A DS3 Cabrio eddig nem tartozott szorosan ebbe a Nyugat-Európában népszerű mezőnybe, bár kirívó és sokak számra vonzó, ám feltűnő kreténségeket nélkülöző modell. A Benefit DS3-asa újfajta fehér fényezéssel és az azt végigkísérő rózsaszín témával igyekszik a fenti kategóriába. Mindezt ezer fontos feláron, azaz bő 380 ezer forintért adja a kozmetikai cég.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.