2015.01.03. 15:06

Huszonegy kilométer, harminchárom balos és negyven jobbkanyar. A Nordschleifét nem véletlenül ismerjük Zöld Pokolként. A világ legkeményebb és legismertebb versenypályáinak egyikeként tartják számon, igazi legendának számít az autósport világában. De mi történik akkor, ha fehérbe borul? Vajon teljesen kihal az aszfaltcsík, amikor beteríti a hó és a jég? Még mit nem!

A pálya egyik vezető instruktora, Andy Gülden mínusz tizenhat fokban ült be egy formaautóba, és embert próbáló körülmények között kanyargott végig a szárazon sem igazán egyszerű versenypályán. Ráadásul mindezt már nem először tette. Ilyen az, ha valaki érti a dolgát, ismeri a pálya minden szegletét, és tisztában van minden egyes kormánymozdulat céljával és jelentőségével. Figyelem, közel negyedóra döbbenet következik!

Itt pedig egy összefoglaló külső felvételekkel, Gülden 2012-es csapatásáról:

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.