Már tesztelik a kretén Bentleyt

2015.02.11. 17:01

A Bentley kretén nevű szabadidőautója, a Bentayga már bőven tesztelés alatt van. Ezúttal Dél-Afrikában fotóztak egy példányt a forgalomban. Még mindig rengeteg fekete matrica borítja a lemezeket, de legalább a két lapos kipufogóvég szépen kibújik a lökhárító alól.

Nemrég egy videót adott ki a Volkswagen konszern angol luxusmárkája, amin az álcázott kupé-terepjáró bizonyítja a terepes képességeit. Hiába azonban a szép motorhang és a meggyőző terepszögek, a Bentayga arányai annyira szerencsétlenek, hogy elképzelhetetlen, hogy ebből szép autó legyen. Legalábbis a mi ízlésünk szerint. A célközönség azonban nem mi vagyunk, hanem a tőlünk keletre élő vagyonos rétegek. A gyártó hisz a sikerben, a Bentley főnöke, Wolfgang Duerheimer, a Top Gearnek azt nyilatkozta, hogy a 2016-ban piacra kerülő Bentaygát később akár egy kisebb kisebb öszvér is követheti.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.