Szürreális Hummer üldözés GTA stílusban

2015.08.04. 16:26

Egy dél-karolinai ex-katona döntött úgy, hogy elköt egy páncélozott Humveet a Fort Gordon katonai támaszpontról. Nyilván nem gondolt bele a lehetséges következményekbe, de a környékbeli rendőrség gyorsan a nyomába eredt, és hajmeresztő üldözés vette kezdetét.

A 47 éves férfi nyilván úgy gondolta, hogy valahogy csak kereket old a durván hat tonnás, homokszínű terepjáróval, legalábbis erre utal, ahogy beijesztette a szembejövő sávban közeledő rendőrautót, majd terepen próbálta lerázni az őt üldöző rendőrautókat. De alapos helyismeret vagy használható menekülési terv híján végül kiadta – és ahogy kiszállt, a mozdulatai alapján egyértelmű, hogy tisztában volt vele, mire számíthat az állig felfegyverzett rendőröktől.

Nem tudjuk a sztori végét, de nem kérdéses, hogy a durván harminc kilométernyi üldözés komoly tortúra kezdetét jelenti a számára, jó néhány zárkában töltött órával, óvadékkal, perrel, talán börtönbüntetéssel.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.