Fájóan hiányzott, de már itt van: autós szexmatrac

2015.09.20. 14:32

Amíg a világ autókra nyitott szemei Frankfurtra figyeltek, a kínai kereskedők nagyot mentek autós kiegészítő fronton. Elbújhat az autóipar minden feltalálója: itt a felfújható autós szexmatrac. 

A carnewschina.com, a kínai autóipari hírvilág angol nyelvű szócsöve gyűjtötte össze a felfújható autós matracok legjobb hirdetéseit. A szerkesztőknek feltűnt, hogy a taobao.com kínai hirdetési oldalon nagyon felkapott termék lett ez mostanság. Ez önmagában még nem lenne meglepő, de jobban megnézve ezeket a hirdetéseket, egyértelműen átjön, mi a mögöttes motiváció. Röviden annyi, amit 26 év kapitalizmus alatt mi is megtanultunk már: erotikával bármi könnyebben eladható. Így lett egy alapvetően kényelmi kiegészítőből szexmatracként árult termék.

Egy-két hirdetés elég direkt, ennél például két statiszta illusztrálja a maga béna módján, milyen lehetőségek nyílnak egy ilyen matraccal.

Van, ahol a művészien közelítettek az erotikához.

És akad olyan is, ahol a Photoshop segített megmutatni, micsoda lehetőség ez a törpe pároknak.

A matrackínálat legnagyobbja amúgy 1,5 méter széles és két méter hosszú, ami már tényleg akcióméret, különösen átlagos kínai testalkattal. Az árak 150 és 500 yüan körül mozognak, azaz 5000 és 20 ezer forint között már elérhető a komfortos autós szex, akár beépített pumpával. Ha további győzködésre van szüksége, a használati tippekről gyűjtés a galériában.