Tető nélkül kapták le a Fiat 124 Spidert

2015.09.28. 06:11

Ameddig nálunk az a kérdés, hogy kell-e pulóver az esőkabát alá, a világ másik felén még bőven kabrió-szezon van. Ennek köszönhetjük, hogy tető nélkül sikerült lefotózni a tesztelés alatt álló Fiat 124 Spidert.

A BMW-s álcázás alatt úgy tűnik, hogy hatalmas hűtőmaszkra és kerek lámpákra számíthatunk az olasz sportkocsinál. A forma kecsesnek ígérkezik, az övvonal enyhén emelkedik csak a vezető vállánál. A tetőt kézzel csukták a teszt alatt, ami még inkább megerősíti, hogy ebben nem tér el a japán ikertestvérétől, az MX-5-östől. A motorpaletta viszont sajátja lesz a kis olasz sportkocsinak: egynégyes és egyhetes turbós, négyhengeres benzinesekre számíthatunk. Előbbi az 500-asból, utóbbi az Alfa Romeo 4C-ből érkezik, és várhatóan Abarth néven fut majd.

A hivatalos bemutatóig már nem kell sokáig várnunk, a novemberi Los Angeles Auto Shown-n már leplezetlenül láthatjuk a hátsókerék meghajtású, olasz kabriót.

Forrás: www.autoblog.com

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.