Porig ültetett csodák, és Miss Tuning

2015.10.15. 10:14

Szép lassan profi szépségversennyé vált a Bodeni-tó mellett tartott Tuning World éves Miss Tuning választása. Az idén a naptárat is egy hivatásos fényképész, a berlini Max Seam készítette.

A főszereplő az idén a 25 éves Liane Günter, aki civilben sebészeti asszisztens a németországi Horn-Bad Meinbergben. A május eleji választás óta elkészült a tizenhárom kép a naptár számára, amelyből 1500 példányt készítenek, 25 eurós áron, és itt meg is rendelhető. Ám aki nem ragaszkodik hozzá, hogy Lianét és az autókat kiakassza a falra, már most végiglapozhatja a felvételeket. Pucérkodás csak mértékkel szerepel bennük, de látszik, hogy minden fotó vérprofi munka.

Látszik, hogy igyekeztek a modellnek minél több arcát megmutatni, és autóból is mindenki megtalálhatja az ízlésének megfelelőt, a Mercedestől a BMW-n át egészen a Trabantig.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.