Szétverte hűtlen férje BMW-jét

2015.10.24. 17:00

Kínában mostanában valami van a levegőben. Nagy problémák lehetnek a férjekkel és a német prémiumautókkal, ugyanis nemrég egy hölgy azért verte szét a párjától kapott Audi Q3-ast, mert az túl kicsi volt neki. Most egy másik asszony megcsalás utáni dühét vezette le.

A történet úgy szól, hogy a nő megtudta, hogy férje szeretőt tart, akit ráadásul már a családi autóba, a méregdrága 7-es BMW-be is beültetett. Ez pedig egyáltalán nem tetszett a feleségnek, aki úgy vélte, ettől mocskos lett a bajor limuzin. Olyannyira, hogy nem segít a takarítás, ide valami komolyabb kell: a kalapács.

A szemtanúk szerint mintegy húsz percig csépelte a német luxusautót. A dühkitörésnek végül a rendőrség vetett véget, az esetről pedig videó is került fel az internetre. A megcsalás mondjuk tényleg csúnya dolog, de a feleség valószínűleg a hatóságok előtt felelhet a rongálásért.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.