Ellopták az autót, benne volt a gyerek

2015.11.08. 11:29

Benne ülő gyermekével együtt lopták el az autóját – ezt a bejelentést tette egy nő a baltimore-i rendőrségen. Az egyenruhások nagy erőkkel kezdték meg a keresést, attól tartva, hogy a kisfiú veszélyben lehet. Még egy helikoptert is bevetettek, két órával később azonban kiderült, a gyermek egész nap biztonságos helyen volt: a bölcsődében.

A kép illusztráció
A kép illusztráció

Az anyuka ezt persze mindvégig tudta, csupán azért állított hazugságot, mert abban bízott, így hamarabb visszakapja autóját. Amelynek az eltűnésében is vastagon benne volt az ő felelőssége: járó motorral hagyta a parkolóban néhány percre, ezt kihasználva pedig egy férfi bepattant és elhajtott vele.

Az autó egyébként egy 2008-as Mazda, tehát nem egy alig-alig létező ritkaságról van szó. Nyilván ennek ellenére borzalmas érzés, ha ellopják, és sokaknak szinte lehetetlen feladatot is jelent egy elkötött autó pótlása, de ezúttal azért az anyuka alaposan túllőtt a célon.

A helyi rendőrség szóvivője szerint igen komoly erőket mozgósítottak a kereséshez. A hatóságok félrevezetése miatt a nő komoly büntetésre számíthat, ráadásul a gyermekvédelmet is ráküldték, hogy ugyan vizsgálják már meg, mennyire van biztonságban ebben a családban a kétéves kisfiú. Az ellopott autót mindeddig nem találták meg.