Betonba ragadt a BMW

2016.03.26. 12:25

Egy újabb átlagos nap kezdődött a fehér 1-es BMW tulajdonosának a spanyolországi Aldeamayor de San Martinban. Autóba ült, és elindult, hogy gyermekeit elvigye az iskolába, ahogy teszi azt szinte minden nap. Valami azonban a megszokottól eltérően alakult.

A szokott útvonalon haladva a BMW egyszer csak süllyedni kezdett: belesüppedt a friss betonba és szépen megpihent annak közepén. A képeken persze látszik, hogy a munkások kitették a háromszög alakú táblát, amely az útépítésre figyelmeztet, a BMW-s azonban ezt figyelmen kívül hagyta – kárára.

Az első nagy ijedséget követően aztán szerencsésen alakultak a dolgok: az útépítő munkások kihúzták az autót, még mielőtt a beton megkötött volna. Így persze nekik is keletkezett egy kis plusz munka, a csúnyán összetúrt burkolóanyagot újra kellett simítani. A BMW sofőrjének pedig remélhetőleg a legközelebbi autómosóhoz vezetett az útja.

Fotók: motorgiga.comHirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.