Mindig szerettél volna versenypályát? Van egy jó hírünk

2016.04.24. 10:23

Mindig is arról álmodoztál, hogy egyszer saját versenypályádon nyomod tövig a gázt? Akkor most nem szabad hezitálni, itt a lehetőség. A tuningolt autókról és sebességrekorder gépekről ismert Hennessey most eladásra kínálja saját aszfaltcsíkját.

A Lonestar Motorsport Parkot negyedmérföldes gyorsulási versenyek lebonyolítására használják. A Nemzetközi Hotrod Szövetség felügyelete alá tartozik, és minden szükséges felszereléssel rendelkezik. Így például a rajtoltató lámpákkal, versenyirányító toronnyal, időmérő berendezéssel. Lelátó is tartozik hozzá, méghozzá nyolcszáz fős befogadóképességű.

A pálya elég jó helyen fekszik, a 10-es számú államközi autópálya mellett. Innen 45 perc alatt elérhető Houston. A frekventált fekvés persze az árat is inkább csak felfelé nyomja, de a 2,7 millió dollár, azaz átszámítva mintegy 750 millió forint még így is jutányos ár. Csak legyen, aki győzi megfizetni.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.