Porschéval blokkolta a traffipaxot

2016.04.30. 11:01

Egy angol porschésé a hét trollja cím Hemel Hempsteadből. A helyi rendőrség traffipax-osztagának napját húzta keresztül Kristian Portugal ezzel a szabályos parkolással itt.

A The Cabtree kocsma előtt autózókat egy ideje már bosszantotta, hogy a rendőrök újra és újra tábort vertek az út mellett mobil traffipaxukkal. Úgy tűnik, a rend őrei Angliában is kötődnek a zsíros termőföldekhez, ami jelen esetben egy városi út egyenes szakasza. Lehet, hogy valami megoldhatatlan közlekedéstervezési együttállás lehet az oka, hogy végső megoldás helyett sebességméréssel kontrollálják az autósokat arrafelé, de az eredmény szempontjából mindegy, a helyiekben gyűlt a düh. Kristian volt az, akinél betelt a pohár: odaparkolt szabályosan a kamera elé felnyitott hátsó ajtóval, kitakarva a kamera képét. A Porschét hátrahagyva aztán besétált a szemközti kocsmába, a The Crabtree-be.

A sztori az Imguron indult be, onnan vette át a Daily Mail, és már egész Angilán végigsöpört. Így lett Kristian Portugalból, Hemel Hempstead trendi porschésából népmesehős, a délkelet-angliai város autósainak megmentője.