Filmes gonosz lesz ez a rendőr-Mustang

2016.06.13. 15:04

Ismét közeledik egy Transformers mozi bemutatója, így előzetesként lassan csepegtetik a szereplőket. Korábban már megmutatták az aktuális Camaróból átalakított Bumblebee-t a jól ismert sárga-fekete festéssel, most pedig nagy ellenfelét, az antihős Barricade-ot láthatjuk, amely ha épp nem óriásrobot, egy rendrőr-festésű Ford Mustang durva optikai tuninggal.

A motorházán hatalmas légbeömlőket, a farán óriási légterelőt, a kerekei felett pedig masszív sárvédő-szélesítéseket viselő Mustang összes lámpáját apró fényszórókra cserélték – a fényforrások nagy része LED-es – talán így próbálták még vészjóslóbbá tenni az amúgy formás Mustang-karosszériát. Az az érzésünk, a 2007-es filmhez hasonlóan itt is lesz valamiféle Barricade-Bumblebee párbaj, talán egy zaftos üldözési jelenet is.

Az új Transformers: The Dark Knight című mozi egyébként egész erős szereplőgárdával érkezik, legalábbis az eddigiekhez képest. Josh Duhamel és Mark Wahlberg mellett állítólag Anthony Hopkins is kap valamiféle szerepet a filmben, amely több mint egy év múlva, 2017 június 23-án kerül a mozikba.