Tényleg ilyen lesz a Model 3 belseje?

2016.06.25. 11:24

Nem tévedett nagyot, aki a bemutató utáni menős videó alapján ítélte meg a Model 3 utasterét. Nagyon úgy fest, a kis Tesla azt hozza, amire a prototípusnál még mindenki azt mondta: prototípus-szerű. Tessék, van egyszerűbb műszerfal Model S-énél.

A Redditen tűnt fel néhány fotó egy egész szériaközelinek tűnő Model 3-ról. A kívül-belül körbefotózott autó valószínű még mindig prototípus, de ennyire közel a gyártáshoz a formai és dizájnvonások szinte biztosan mind véglegesek rajta. Így lassan megbarátkozhatunk ezzel a sallangmentes belsővel, és marad a kortársi átlagnál majd másfélszer nagyobb, 15 colos központi kijelző - a Model S-szel szemben ide fektetve rakják.

Ugyan ezen a zárt helyen fotózott autón nincs rendszám, nem kizárt, hogy ugyanarról a Model 3-ról van szó, amit pár napja videóztak egy kaliforniai autópályán. Az autó tömeggyártásáig a legutóbbi infók szerint még kicsit több, mint egy évet kell várni. Valószínű inkább a gyártási infrastruktúra hiánya miatt nem lehet ezt megsürgetni, és az autó már nagyjából összeállt. A közel négyszázezer megrendelő türelme eddig töretlen, pedig az elnyújtott termelésbeindítás mellett már azt is tudni, hogy a Model S-sel ellentétben, a 3-ashoz nem jár majd ingyen töltés a Tesla saját töltőhálózatán.