Saját tévéműsort kap Chris Harris

2016.07.09. 15:29

Kap egy negyedik műsort az eddigi három mellé Chris Harris a BBC-től. A mostanság a Top Gear körül munkálkodó Harris egy saját korábbi vlogját folytatja a BBC Americán.

Chris Harris régi játékos az autós újságok/műsorok világában. Dolgozott ő már szinte minden nagy angolszász autós magazinnak, honlapnak és rengeteg autós YouTube-csatornára gyártott videókat az elmúlt években. Mostanában nagyon összenőtt a BBC-vel, ahol társműsorvezetősködik az új Top Gear-ben, az Extra Gear-ben, és fut még egy online sorozata a brit közmédia honlapján The Drift néven. Emellé a kapott most egy saját, negyedik sorozatot, egy tévéműsort a BBC-től, a Chris Harris on Cars-t.

Az új műsor címe nem új. Ezen a néven futott az a YouTube-csatorna is, ahova Chris a saját stílusa és elképzelése szerint gyártotta az autós videókat úgy másfél éven át a Top Gear előtt. Jellemzően teszteket csinált drága és ritka sportautókkal, abban a felépítésben, amiben igazán erős: rövid felvezetés a katalógusadatokkal, majd tempós vezetés tartalmas megállapításokkal, nagyjából így:

A BBC America állítása szerint a július 11-én, azaz jövő hétfőn induló műsor nem szakad el a korábbi vlog világától. Ha erre így látatlanban Harris nem lenne elég garancia, akkor érdemes megnézni, milyen tesztalanyok lesznek az első évadban: Porsche 911 GT3 RS, McLaren 650S, Aston Martin GT12, Ferrari 458 GT, Ferrari 458 Spider.