Mégsem csúszik olyan sokat az Alfieri. Sőt!

2016.11.27. 13:40

Négy év helyett csak hármat csúszna a Maserati két éve bemutatott kétülésesével, az Alfierivel. Sőt, egy villanyos változatot is ígérnek 2020-ig.

A koncepciót még a 2014-es Genfi Autószalonon mutatta be az Maserati, az Alfieri szériaváltozatát pedig idénre ígérték. Októberben aztán négyéves csúszásról lehetett hallani, amiből a hírek szerint mégis csak három lesz. A Maserati nemrég közölte, hogy 2020-ig mindenképp kijönne első elektromos autójával, ami mint korábbról ismert, az Alfieri egy villanyos változata lesz. A villanyos kétülésesről ennél konkrétabb részleteket még nem tudni, de azt igen, hogy nagyjából egy évvel követné a benzines alapmodellt. Arról mondják most, hogy akár már 2019-re készen lehet, bár a V8-as blokkról már nem beszélnek. Várhatóan egy V6-os váltja majd.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.