Óriási flottára pályáztat a MÁV

2017.01.09. 06:08

1352, plusz opcionálisan lehívható 338 autó bérletére és flottaüzemeltetésére írt ki nyílt közbeszerzést a MÁV Zrt. A szerződés becsült értéke nem ismert, a legolcsóbb ajánlat nyer.

flotta

A Napi.hu túrta ki a Közbeszerzési Értesítőben megjelent felhívást, amely pontosan kifejti, milyen kategóriából hány autóra van szüksége a MÁV-nak. Kombi személyautóból például 278 darabra, összkerékhajtásos pickupból 264 darabra lesz szükség. Sok egyéb mellett van a listán még 15 terepjáró, 29 összkerekes kisbusz, és legkevesebb 7 elektromos autó, ami az opciótól függően lehet akár 30 darab is.

A bérleti szerződés négy évre szól. A pályázat beadási határideje február 6., ajánlatot az tehet, aki az elmúlt 72 hónapban, összesen legalább nettó 3 milliárd forint értékű, legalább egybefüggő 12 hónapig folyamatosan tartó, gépjármű bérbeadására és/vagy flottarendszerű üzemeltetésére szóló referenciával rendelkezik. Az ajánlatok elbírálásánál az ár számít, a pontszámítás pedig: az egy hónapra eső összesített bérleti és flottakezelési díj 550, a kategóriánként (100 kilométerre vetített) átlag-üzemanyag összköltség 250, míg az ajánlatkérő által a futamidőn belüli meghiúsulásért fizetendő kötbér 200, a futamidőn belül térítésmentesen visszaadható gépjárművek darabszáma pedig 200 súlyszámot ér.